суботу, 29 листопада 2014 р.

Миколайське і всіляке

Перші закупи на Миколая-дні народження зроблено))) В нашому арсеналі велика торба канцелярки, книжечки, ще хочу різдвяних прикупити, настільна гра Монстри від Ростика, супер-літаючий літачок. Чекаю на сімейство лялечок для Меланки від Каті і ще треба санки з рулем для Любка, вже прицінилися але ще не купили.

Мої бажання матеріалізуються, і тільки я встигла помріяти, якби би було добре якби Сусанна була у Львові і можна було в неї повчитися співати, як тут, дивлюсь, оголошення про майстер-клас. Не могла дочекатись понеділка, щоб записатись. Вже загітувала Христю і Мар'яну, а Мар'яна ще двох) Зробили з Тариком коляднички. Ще треба почати робити маски.

Їхали сьогодні з Меланкою вдвох маршруткою. Сиділи як завше спереду, Меланка любить триматись поперед себе за горизонтальний поручень і дивитись на дорогу. Перед перехрестям відчула, що хочу обома руками взятись за поручень поперед Меланки. Саме вчасно. На перехрестя вилетіла швидка, і водій різко загальмував. Була би Меланка розквацяла носа. Інтуїція. Ангел-охоронець. Можна називати по-різному. Головне прислухатися.

Сьогодні три години бавилися в Спартаку на дитячому форумі у куточку Лего. Кльово, коли щось таке відбувається одразу під боком. А Любчик їздив із садочком до звіряток. Це була приємна несподіванка.

Так, хочу ще бубон на коляду. І навчитись грати на там-тамчику.

Була на днях в "Перлині". Підстригла волосся. Тільки там побачила наскільки воно посічена після літа і постійного перебування на сонці і зрозуміла, що за всім треба добряче доглядати, аби воно виглядала гарно. Останніми тижнями регулярно роблю собі масочки для обличчя. Ще треба для волосся підібрати. 


2 коментарі:

  1. ми коло вас в куточку лего бавилися з матвійком і меланкою, а тепер випадково попала у ваш блог :) для волосся кокосова олія супер підходить :)

    ВідповістиВидалити
  2. о, дякую! ми разом з Вами були на майстер-класі з колисанок. я Меланку дуже добре памятаю)

    ВідповістиВидалити