суботу, 17 травня 2014 р.

Про всіляке і різне

Меласька температурить четвертий день, найвища температура вже позаду, але я вже так хочу гуляяяти. Меланка така дуже температурна дівчинка. І так відразу під сорок. Коли я ще ходила вагітною Любком, то думала, ні, тільки не гарячка в дитини, я цього так боюсь. Нічо, звикла. Вчора вийшла з нею в слінгу, бо ж не зима, і в неї було в першій половині лише 37. То одна сусідка філософськи сказала "не знаю, не знаю, наша лікарка категорично не дозволяє з температурою надвір", а інша від Тарасових слів, що в Меланки температура зі зблідлим обличчям поспішно сховалась з малим вдома. ггг :-) 
Надворі фантастичні пахощі цвіту дерев і кущів, а на нашій трояндочці пуп'янок. Вчора ввечері зробила напій з м'яти, паличок кориці і свіжої трускавки. Ідеальне поєднання. Кожен смак яскравий, естетика вигляду лише яка! Жаль, що в нас немає прозорого горня чи чайничка для такої довершеної краси. Мама привезли від дідуся з бабусею гору салату-шпинату-руколи. Мрію про свій маленький городик для зеленого щастя.в
І взагалі багато мрію: про море, відпочинок, сунички, кімнатки для діток, більше Нашого простору для нас з Тариком, про квитки на гарний концерт, хочу на Крихітку і на Карпу, нєожиданно да :-) 
Поміж дітьми зав'язались незлецькі сестринсько-братські стосунки. Меланка цьомає Любчика і гладить його по голові, правда, після цього може вщипнути чи потягнути за волосся, майже не протестуючи віддає йому майже все :-) Любко тішиться, коли вона йому всміхається, каже, що вона красунечка і по його очах видно, що вона йому небайдужа. При цьому вони звісно ж конкурують за нашу увагу як без цього. Але то вже якось внормувалось і не викликає вибухів плачу і роздратування. Взагалі, двійко дітей - то з одного боку важче та все ж і легше. І значно цікавіше. Минулись мої страхи перших місяців про те, як я зможе приділяти час і увагу обом, чи вистачить мені любові і сили, воно все так природньо стало на свої місця. 

Немає коментарів:

Дописати коментар