середу, 10 грудня 2014 р.

Меланка ось уже певне місяць спить без памперсу. Просто памперси закінчились, і я вирішила не купувати нові. Пояснила Меланці, що сьогодні ми спимо без памперсу, а в трусиках, якщо ти попісяєш, то трусики будуть мокрі і сказала, що вночі потримаю її над горшочком і вона попісяє. Меланка сказала ні, і відтоді вночі перестала їсти молоко і відповідно пісяти. Спочатку прокидалась перевірити, чи я є, тепер просто гарно спить. Грудне молоко їсть вранці, перед сном і перед денним сном. Красота. Причому, стала набагато менше залежна від грудей і майже не пісяється. Крім того, гарно сама орудує ложкою, любить бігати з голою дупою і боса.
Ну і купання-малювання-гуляння - улюблені справи обох. 
Вранці поки я готую-прибираю-перу-роздупляюсь діти собі незле дають раду вдвох, троха покапризують і знаходять собі заняття. В тому плані з двома легше. 
Любко двічі на тиждень із задоволенням ходить на плавання з Тарасом. В суботу ми тепер ходимо в школу Монтессорі: Любко на театральну студію, а Меланка просто на монтесорі-заняття. Потім до бабусі :-) В садочок цього місяця ще не ходили жодного дня.
На балкон до нас прилітають синичкм по сало - "ціпи". 

Немає коментарів:

Дописати коментар