пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

Кіно

 Цей фільм дивились ще на морі. Сильний. Складна дитина, яка опинилася в дуже складній ситуації після смерті батька. Дуже гарний образ батька, який зіграв Том Генкс. Особливо мені подобалася, як він ставився до своєї дружини. Ще дуже гарні образи бабусі і дідуся. Одним словом, фільм як на мене дуже "маст сі". Його можна розносити на фрази. А більше на багатозначні погляди. І той хлопчик, як він то зігрів?!

А це кіно французьке. І з Жераром Депардьє. На любителя, і мені таке подобається. В центрі зав'язки - встановлення опіки над дитиною бездітною сімєю. Дитина - чорненький кароокий араб, в розпалі війна за незалежність в Алжирі. Містечко, в якому живе сім'я, яка приймає дитину, дуже арабоненависницьке. Міжнаціональна нетерпимість, подружня зрада, життя маленького консервативного містечко - такий собі фон. На ньому прості люди, які хочуть любити і бути любленими. 
Якось воно все аж дуже з гепі ендом - вміють французи тішитися життю. Тільки гепі енд той - такий французький а не американський, лайт чи шо.

Немає коментарів:

Дописати коментар