суботу, 11 січня 2014 р.

Різдвяне

Різдво - воно чарівне, воно казкове,сімейне і тепле. Цьогоріч ми з Тариком зорганізували вертеп, за що нам тричі ура. Більшість вертепів цієї зими мали політичний характер, наш теж не виняток. Ми взяли за основу сценарій Мар'яни Шевчук, Тарик дописав декілька сцен, додали свої улюблені колядки. Вийшло гарно. Особливо приємно було почути від Бущаків, що ми творимо їхнє Різдво кожного року приходячи з Колядою. То якась тяглість і стабільність. Щось трішки певне, людяне і тепле, таке, що варто берегти. Вертеп вийшов ще й сімейним, бо брало участь три подружжя (ми, Рущаки, Дикуни), Гриць, Хри Дяків і приєдналась Катруся Казмірчук.
Сьомого числа ввечері ми мали традиційне колядування на Єфремова, яке зібрало рекордну кількість людей: 46. Були Грицики, які повним складом колядували на гуртковий міні-лещатарик  в березні. Співали гарно. Колядок, що їх навчили ми з Катрусею. Взагалі, усі співали схожі колядки, і Грицики, і Оксанина компанія. То дуже приємно, бо ми (НепрОсті) тут задали таку собі "моду". Наступного року мрію вивчити товариством нові і запрезентувати на Коляді.
Ще однією хорошою, теплою, сімейною новиною були заручини Оксани і Маркіяна. Тетянка Жиліна теж влітку виходить заміж. Радісно починати рік знанням таких гарних подій, які чекають попереду.
Тепер до радості Різдва додалась радість Меланчиного дня народження. Але про це напишу  окремо :-)

Немає коментарів:

Дописати коментар