пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Яринка

11 січня Яринка вперше попісяла на горшок) сама сіла і попісяла. поки що це одноразова акція, але все попереду ;-)
Вона багато говорить "няняня" щось пояснюючи, ведучи і показуючи що хочу. в неї чудова виїодить говорити "попа" )))) Дуже любить гірляндочки, часом вони в неї викликають справдешнє захоплення.
Їсть так собі наразі. але ми зараз і не надто здорові. шмарклі-кашлі. любить купатися. зовсім не боїться гарячого і холоду. пє гаряче і вчора з вулиці прийшла з такими холоднифми ручками і ані піскнула. дуже цілеспрямована дівчина.
Малює фломастерами. Причому теж сама взяла їх до ручок. а ще телефони, тааааа)))
був період після лдного дня запорчика, що оялась своїх как. покакає і плаче"забеееріть їх", тональність плачу з цієї причини розпізнавала одразу)
Співає. Гарно, підспівувала колядкам, їй це подобаєтьвся. Клли засинає, гладить-скубе себе за волосся. Волосся взагалі любить. Період скубання мене за волосся вже майже минув. Мені по кілька разів на день хотілося обстригтися на лисо.
Яся, Ясочка, Яринка, Пушочок
так кумедно топає, широко розставивиши ноги. дуже любить черевички і гуляти, часто мені їх приносить. має гарний гумор, але то не є така принчцеса-принцеса, то така дуже навіть дівчина, яка вміє за себе постояти. Чудова. Неповторна. Наша


Немає коментарів:

Дописати коментар