неділю, 1 липня 2018 р.

Наш червень

Перше липня - гарна нагода підбити підсумки першого місяця літа.

Місяць почався з Тарикового відрядження в Київ на нагородження і чудових результатів) а ми вдома написали список літніх справ.
Далі Любко поїхав на геологічну екскурсію, причому бажання він виявив сам і був готовий  їхати без нас, син підріс. А в неділю ми поїхали в Теребежі. Червень пройшов під знаком черешень. Так багато черешень я не їла ніколи. Ми вперше рвали черешні відрами, зробили ерешневу пастилу, наморозили. Ця весна-літо взагалі якісь дивні. Все дуже раннє, буйне і рясне. Дуже швидко зацвіли липи, і дуже рясно. Черешень і вишень так багато, як ніколи. І яблук, груш та горіхів завязалось дуже багато на деревах. рясно й урожайно. Ми замвовили мрозилку, щоб зимою користати з того всього. Так виглядає, що зима буде холоднюча і довга. 
Цього разу в Теребежах ми були без Тарика. Жили в наметі. До нам в гості приїхали на нічку Христя Слободян з дівчатами. Ми собі разом зїздили в Олеський замок і влаштували там спражній пікнік в замковому саду. Любко сам зліпив з глини бомбезну пічку з коменом, сам назбирав крейди, натовк, розвів і розмалював. 





 Сільська банда :-)

 Черешні на заході сонця. Яких тільки черешень цей червень нам не приніс: червоних, білих, рожевих, дрібних чорних і великих чорних, підгнивших, зе недоспілих -  баааагато)))
  Ранок


Червень подарував надію на хатку з садом.

Подарував початок занять з паркуру і гімнастики.

Похід в театр (дуже емоційний і виснажливий) і кіно з Христею (легке і веселе)

Діти малювали в Іванки Димид, ми мали чудову трапезу в Трапезній, ооо як то було смачно, погрались трішки в батьків однієї дитини - ооо як це легко, після трьох

Діти побули в Орявчику з бабусею, Оксаною з Орисею, Андрієм з Зоряною. 

тарикове день народження і найдовший день ми відсвяткуали на березі Стрия з кукурудзою. Це був і останній теплий денб червня) а далі почалися грози і дощі і невідомо коли закінчаться)

Діток ми Карпат ми зустріли домашнім квестом і випіканням пряників. А останній день червня взагалі відфестивалили на леополіс джаз фесті і то було чудово! Зїздили разом з дітьми в Епіцентр, Єврошоп, на хенд, Ярикна поспала в моїх батьків, ми там зварили обід і на вечір поїхали на фнстиваль і нам там було всім добре. Бо мали і каремат, і коцик. і парасолю, і ляьку, і їсти купили) музика була бомбезна. а ще ми покатались на каруселі, організація супер, немає до чого придертися))) дитяча зона була така, що я там справді відпочивала, і друзів побачили. Одним словом, це було достойне завершення червня)

п.с. Яринці виповнилось 1.5)
п.п.с.я чемно вела видатки і тепео знаю скільки на що йде)

епопея з хатками Котасі триває, червень закрила з мінусами(

Немає коментарів:

Дописати коментар